οι Ανθρωποί μας

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΜΠΡΑΣ

Υπεύθυνος ΚΔΑΠ
Απόφοιτος της φιλοσοφικής σχολης Ιωαννίνων με παιδαγωγική κατάρτιση και ιδιαίτερη κλίση στις νεότερες θεωρητικές επιστήμες.Η εμπειρία του στη διδασκαλία παιδιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και η εθελοντική του δράση και πολυετης ενασχόληση με παιδιά με ειδικές ικανότητες, του έχει δώσει τη δυνατότητα να προσεγγίζει με τον κατάλληλο τρόπο τις διαφορες συμπεριφορές των παιδιών και το πως αυτα αλληλεπίδρουν με το οικογενειακό τους περιβάλλον.
Έχοντας αναλάβει το οργανωτικό κομμάτι του φορέα αποβλέπει σε μια υγιή και καρποφόρα συνεργασία μεταξύ προσωπικου, γονέων και παιδιών.​

ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Απόφοιτη Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Ιωαννίνων με μεταπτυχιακές σπουδές στην Διδακτική της Γλώσσας και την Παιδική Λογοτεχνία. Η διδακτική της εμπειρία προκύπτει από τη διδασκαλία της σε σχολεία του νομού Ιωαννίων, ενώ, η επαφή της με τα παιδιά είναι αποτέλεσμα της πολυετής ενασχόλησής της με το θεατρικό παιχνίδι και το θέατρο για παιδιά. Επιπλέον, λόγω της πολύχρονης συμμετοχής της σε χορευτικές ομάδες κλασικού μπαλέτου και σύγχρονου χορού, είναι σε θέση να φέρει το παιδί σε επαφή με μουσικοκινητικά δρώμενα.

ΤΖΙΟΥΒΑΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Απόφοιτη του Metropolitan College,στο τμήμα Early Childhood Education (Εκπαίδευση Προσχολικής Ηλικίας). Ασχολείται δέκα χρόνια με το σχεδιασμό και την υλοποίηση βιωματικών παιδαγωγικών προγραμμάτων μη τυπικής εκπαίδευσης, ακολουθώντας τις ανάγκες της εποχής. Στόχος της είναι να δημιουργεί για τα παιδιά ευχάριστες και ξεχωριστές εμπειρίες, όπου μέσα από αυτές μπορούν να εξελίσσονται με το δικό τους ρυθμό, να αναπτύσσουν τις δεξιότητες τους, καθώς και τη συναισθηματική και κοινωνική τους νοημοσύνη.

ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΠΑΛΤΟΥΜΑ

Απόφοιτη Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Ιωαννίνων με μεταπτυχιακές σποπυδές στην Διδακτική των Φυσικών Επιστημών με ειδίκευση στην Περιβαλλοντική Εκπάιδευση. Η εμπειρία της με τα παιδιά προκύπτει από τη διδασκαλία σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς της περιφέρειας Ηπείρου αλλά και από την πολύχρονη συμμετοχή της σε παιδικές κατασκηνώσεις. Παράλληλα, η ενεργός της συμμετοχή σε σεμινάρια εικαστικής δημιουργίας και σε μουσικοχορευτικά δρώμενα, την καθιστά ικανή να βοηθήσει τα παιδιά να αναπτύξουν τις  εικαστικές και μουσικοκινητικές τους δεξιότητες.