οι Ανθρωποί μας

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΜΠΡΑΣ

Υπεύθυνος ΚΔΑΠ
Απόφοιτος της φιλοσοφικής σχολης Ιωαννίνων με παιδαγωγική κατάρτιση και ιδιαίτερη κλίση στις νεότερες θεωρητικές επιστήμες.Η εμπειρία του στη διδασκαλία παιδιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και η εθελοντική του δράση και πολυετης ενασχόληση με παιδιά με ειδικές ικανότητες, του έχει δώσει τη δυνατότητα να προσεγγίζει με τον κατάλληλο τρόπο τις διαφορες συμπεριφορές των παιδιών και το πως αυτα αλληλεπίδρουν με το οικογενειακό τους περιβάλλον.
Έχοντας αναλάβει το οργανωτικό κομμάτι του φορέα αποβλέπει σε μια υγιή και καρποφόρα συνεργασία μεταξύ προσωπικου, γονέων και παιδιών.​

ΕΛΕΝΑ ΔΡΟΥΓΚΑ

Απόφοιτη Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών, Σχολή Επιστημών της Αγωγής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Έχει 13 συνεχόμενα έτη εμπειρίας σε ποικίλους εκπαιδευτικούς φορείς όπως ΚΕ.Δ.Α.Π., Δημόσιο σχολείο, Δημόσιο ΙΕΚ, Ιδιωτικό σχολείο (Αρσάκειο). Η συνεχής επιμόρφωση της καθώς και η χρόνια εμπειρία της, την κάνουν ειδική στην διαχείριση μιας ομάδας παιδιών καθώς και στην επιμόρφωση και ενασχόληση τους με πολλαπλές εκπαιδευτικές-δημιουργικές δράσεις. Παράλληλα, η μακροχρόνια συμμετοχή της σε σεμινάρια θεατρικής αγωγής και η ενασχόλησή της με το σχέδιο, τη μουσική και τα εικαστικά, την καθιστούν ικανή στο να βοηθήσει τα παιδιά, μέσω της υλοποίησης παιδαγωγικών προγραμμάτων, να αναπτύξουν τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

Απόφοιτη Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.Η συνεχής επιμόρφωση της μέσω σεμιναρίων σε θέματα σχετικά με τα εικαστικά , τις φυσικές επιστήμες και τη διαχείριση συναισθημάτων την καθιστούν ικανή στην ενασχόληση της με τα παιδιά με ποικίλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες που προάγουν τη δημιουργικότητα τους και εξελίσσουν τις ικανότητες τους. Μεσα απο την αγαπη της για τη μουσική και το χορό μπορεί να μεταδώσει στα παιδιά τα οφέλη της ελεύθερης έκφρασης και δημιουργίας.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΟΠΑ

Απόφοιτη της Φιλοσοφικής Σχολής Ιωαννίνων με μεταπτυχιακές σπουδες στην Συμβουλευτική Ψυχολογία και στην Ειδική Αγωγή. Η εμπειρία της με τα παιδιά προκύπτει από τη διδασκαλία της σε σχολεία του Νομού Ιωαννίνων αλλά και από την πολύχρονη συμμετοχή της σε παιδικές κατασκηνώσεις. Ακόμη, η συμμετοχή της σε χορευτικές ομάδες παραδοσιακών χορών την καθιστά ικανή να φέρει το παιδί σε επαφή με μουσικοκινητικά δρώμενα.

ΣΟΦΙΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

Απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με συνεχή εκπαίδευση στην ειδική αγωγή και στις εικαστικές τέχνες. Διαθέτει εμπειρία στη διδασκαλία και τη φροντίδα των παιδιών καθώς έχει εργαστεί σε σχολεία, κατασκηνώσεις και χώρους δημιουργικής απασχόλησης. Μέσα από ποικίλους κύκλους επιμόρφωσης έχει αποκτήσει γνώση και ικανότητα στη δημιουργική απασχόληση των παιδιών με κατασκευές, ζωγραφική και κουκλοθέατρο. Μπορεί να ωθήσει τα παιδιά να αναπτύξουν τις δημιουργικές τους ικανότητες  μέσα από το ενδιαφέρον και την αγάπη της για τις τέχνες του θεάτρου, της μουσικής και των εικαστικών.